Intreprinderea „Mama”

Kilis Întreprinderea „ Mamă” – Cuneo ( Italia):

viajes organizados para jovenes Nord Engineering este o societate cu o experienţă de peste 25 de ani în proiectarea şi producţia de utilaje automate de colectare a deşeurilor.
În urmă cu aproximativ 15 ani, după o lungă perioadă de proiectare si automatizare, după studii de piaţă complexe, analizând problemele cu care s-au confruntat şi cu care încă se confruntă sistemele tradiţionale de colectare, analizând dificultăţile pe care operatorii de salubritate le întâmpină în procesul de selecţie, precolectare, colectare, transport al deşeurilor, evaluând riscurile la care eram şi la care încă suntem supuşi interacţionând cu gunoiul, a luat naştere Budapest VI. kerület Sistemul Easy.

Acest sistem de ultimă generaţie este prezent atât pe piaţa italiană, cât şi pe pieţele din peste 20 de ţări, precum: Franţa, Elveţia, Spania, Turcia, Polonia, Canada, America Latină, România (Municipiul Slatina), etc. Nord Engineering şi http://marjodesign.com/?korol=site-de-rencontre-gratuit-mariage&59d=85 European Waste Technology au ca obiectiv comun elaborarea de soluţii funcţionale şi inteligente, prin maximizarea productivităţii sistemului EASY.

Alege ca oraşul tău să fie un reper de biodiversitate, armonie şi inovaţie! Alege tu, unde e locul deşeurilor!!!